Söndag

Sitter i fåtöljen med en kaffe, har varit ute å gått med Zingo en sväng. Det har kommit mer snö i natt och en av oss va överlycklig. Ni får själva gissa vem?! 


Igår va det underbart väder. Då Dennis inte hade någon karate valde vi att åka och handla direkt efter frukost och när vi kom hem och hade packat upp maten och satt igång en tvätt tog jag och Kneto en långrunda med Z. 10.6 km blev det. Riktigt skönt och solen den värmde. Däremot såg Z ut som en lerhög när vi kom hem så det blev duschen för honom. Han börjar bli riktigt duktig måste jag säga. Från att skrikit så det låter som jag bokstavligen slår ihjäl honom till att han går med in i badrummet och står still i badet. Han tycker inte om det men han accepterar det iaf!!

På em drog jag till Sös och hälsade på Ninni. Hon fick tarmvred förra fredagen och opererades direkt hon kom in. Hon har varit riktigt dålig och höll på att stryka med. Men nu börjar hon bli lite piggare.

Idag ska jag upp till gymmet och köra lite crosstrainer och sedan får vi se va som händer. En dans med snabeldraken är inte helt omöjligt att det blir!

Ha en skön Söndag!

//Pia