Idag va det min första dag på Södra Sällskapet! Ååå va kul det va! Finns massor att göra och jag är övertyga att jag kommer lära mig massor!!
 
Lena hämtade mig hemma och vi åkte tillsammans till restaurangen. Per hade fixat kaffe till oss som vi tog med oss ner till kontoret. Ett ganska stort kontor ändå, 3 skrivbord men jag kommer sitta till 95% själv där nere. Det är varmt och Lena har fixat högtalare så jag kan lyssna på radio eller Spotify. Vi har bara gått igenom en liten del av det jag ska göra men kommer ha fullt upp. ☺
 
Alla som jag har träffat idag va jättetrevliga. Så jag kommer säkert stor trivas. Lena kommer ju inte vara där dagligen men i början kommer hon komma 1 dag/v för att gå igenom det jag gjort och lära mig mer. Jag kan ju tex inget om löner, skatter och alla blanketter som ska skickas till dvs myndigheter. Men jag ser fram emot att få lära mig detta.
 
Tanken är att jag ska ta hand om allt som har med ekonomin att göra, dagskassor, levfakturor och betalningar av dessa, fakturering och inbetalningar, lägga upp saker på hemsida, bordsbokningen,  mail osv. 
 
Det är bara en deltids tjänst men det passar mig bra just nu. Vill kunna vara hemma och hjälpa Dennis efter skolan. Zingo klarar ju sig själv så vi slipper hunddagis avgiften som va 3100 kr/v. Sedan får jag välja mina tider lite själv. Vill jag vara där 7.30 ja då är jag det. Vill jag vara där 9 ja då är jag det. Så jag pussla ganska bra så det blir så bra som möjligt för Zingo och Dennis.
 
Jag kommer att jobba mestadels fm och avsluta arbetsdagen med att äta lunch. De har såå God mat så jag är tacksam att de ha både en Fitness och GI rätt varje dag. Annars hade jag blivit tjock 😂 Sa även till Per att bara ge mig halva portioner så de slipper slänga. Dennis är liite avis på att jag får äta dig dagligen.