Tisdag
Jaha då har man jobbat i 2 dagar och det känns redan som man inte haft semester. Man är inne i allt igen. Har dock fått många komentarer av kollegor om min viktminskning och det är roligt. Alla har ju bara snälla och positiva saker att säga. Likadant när jag är på Dennis skola. Jag blir jätteglad så tack alla för era snälla och värmande ord!

Annars är det ganska lungt hemma. Sandra "flyttade" igår på obestämd tid till Anneli. Hon kommer skriva sig där upp och läsa in 4 ämnen på distans. När jag pratade med henne idag lät hon väldigt harmonisk och mycke gladare. Vet inte om grabbarna har haft någon hållhake på henne och nu kan dom inte nå henne. Eller om hon bara är glad och lättad av att slippa se hur ledsen och dåligt hennes far mår.

Annars har det inte hänt något nytt. Killarna har inte hört av sig och vi har nu stängt av Sandras mobil. Kenneth bråkar med försäkringsbolaget som säger att vi har fullt skydd när vi ringer och kollar men ändå täcker den inte detta då vi inte har någon extra försäkring.  (Nu hara vi den + en till), vi har inte hört något från polisen men Kenneth har ringt till sådan ställen man kan lämna in guld (typ sms-guld osv) och dom håller allt i 30 dagar. Så nu ska vi maila dessa firmor vad vi blivit av med och bifoga polisanmälan samt skriva ner ev graveringar så får dom in det så får jag tillbaka det. Det är mitt sista hopp.

Skulle jag nu inte få tillbaka något, kommer jag inte köpa några ringar fören jag är viktstabil. Som det känns nu kommer jag inte köpa något mer guld än förlovningsring och vigselring. För jag kommer vara livrädd att lämna något sådant hemma igen. För tänk om det oxå försvinner?? Nä det blir inte mer än vad jag kommer att ha på mig.

Kommer fortfarande på saker som saknas så jag ska ringa till polisen och lägga till och ändra lite. Hade för mig att jag hade Bismarck armband och halsband men det är X-länk jag har och inget annat.

Tänkte att jag skulle lägga in några bilder på mig nu, men idag blir det bara 2 st och det är från Trukiet. Men jag lovar att fler kommer när det lugnat ner sig här hemma.





När jag tittade på bilder i den gamla datorn hittade jag detta som jag bara måste visa. Det är från Oliwers dop och alltså 2 år sedan i nov. Det är "några" kg senare både på mig och Mia. Kjolen Mia har på sig kommer jag precis i och har ärvt den av henne. Tack älskade vän! Det trodde jag aldrig att jag skulle kunna ärva kläder av dig =)



Nu säger jag go´natt till er!!