🌞
Vilken morgon vi har idag. Klarblå himmel och varmt. Så morgon rundan med Zingo fick även bli en morgon jogg. Vi gick ner till slingan och sedan joggade vi stora slingan. Zingo börjar bli duktig på att hänga me. Ibörjan när vi började springa orkade han knappt halva innan han började sacka efter. Men nu är han sällan bakom mig. Snarare tvärt om. Men det går lite långsammare när han är med. Kommer det en hund tex måst jag stanna och sätta honom så han inte springer fram. Lika så försöker jag få honom att stå still om vi möter någon som går eller springer. Men jag tycker ändå att han är riktigt duktig! Väl hemma sedan är han helt slut och ligger gärna på trappan i skuggan och
Idag ska vi till Björknäs skolan och hälsa på. Det är inte klart i Förvaltningsrätten ännu så vi får utgå ifrån att det blir Björknäs Dennis börja i efter sommaren. Han var dock där igår med Ann och en annan tjej med svår dyslexi och fick träffa speciallärare och se sig om. Dennis va helt klart mer positiv efter än innan. Han vill dock byta klass då han inte får gå med sina 2 bästa kompisar i skolan. Men han pratade med Björknäs skolan om det och han har första tur att byta klass.

Sedan ska jag på Stresshanterings kursen. Ska bli skönt. Även om det är jobbigt där är det oxå skönt. Skönt att prata med andra om det och byta tankar och funderingar.

Direkt efter stresshanterings kursen hämtar Mia mig. Vi ska åka till Dalarna Till Christers syster stuga. Vi båda behöver komma bort och bara vara. Har aldrig varit där men det verkar vara lite Värmland över det. Skog, sjö och inget som stressar. Vi kommer hem på fredag morgon och då har jag massor att göra. Men det är ändå inget jag kan göra innan dess då vi varken har plats i kyl eller fyra för att skaffa allt för festen!