Sats uppsagd

Lördag=karate för både mig och Dennis. Det ser så lätt ut när man som förälder sitter och tittar på. Men jag lovar att skenet bedrar. Det är inte alls så lätt som det ser ut.

Jag har varit med på min 3 lektion idag och det blir inte lättar heller, det kommer nya konstiga steg, sparkar och slag. Inte nog med att man ska lära sig ur dom går till men man måste även lära sig massa konstiga namn. Så är man inte förvirrad innan så kan jag lova att jag är det nu. Tur att jag har Dennis som kan tala om för mig vad dom heter och vad det är jag gör. Han är jätteduktig på namnen.

Vi fick även börja träna på första Katan. Det va inte så svår rent slag mässigt sätt men det ska vändas och vridas åt olika håll och där blir det kaos i min lilla hjärna så i veckan ska jag försöka träna på den här hemma. Dennis får hålla koll så jag gör rätt.

På vägen hem åkte vi förbi och sa upp mitt satskort så nästa månad är sista gången dom drar pengar. Tänkte att jag skulle köpa ett nytt träningspel till wii första mån utan sats-kostnaden. Känns bra att nästa spara 500:- i månad när jag ändå aldrig tränar där. Så lite fickpengar till Turkiet ska väl fixas genom detta!

Nu har vi ätit lunch, Dennis sitter nu och gör läxan och sedan blir det ner i duschen. Ikväll bär det av till Familjen Berggren på middag och imorgon är det sim tidigt så det lär inte bli sent. Jag ska flirta med min man att han åker med Dennis så går jag upp och tränar 1-1½ timme medans dom är iväg!