Soligt
Trots den gråa morgonen har vi haft en underbar dag hittills. Solen kom runt 10 och har varit framme sedan dess :) Vincent och William kom runt 9 och då satte dom sig och spelade lite x-box men när solen kom fram drog dom ut och cyklade. Kenneth har städat bilen och fixat medans jag drog till systemet och köpte lite vin till ikväll samt sås till lunchen.

Till lunch grillade vi lax och hade sparis och koktpotatis till :) Killarna åt och sedan drog dom ut igen. Dom har cyklat, lekt, hoppat stuttsmatta och spelat fotboll på ängen. Nu har syskonen Caroni cyklat hem och Dennis sitter i hängstolen och läser. Kenneth är och besiktar bilen. Påvägen hem ska ha fixa lite gas så vi kan grilla ikväll.

                                 

                                  

Med posten idag kom det brev från Sös och Dr Thomas Hultgren på handkirurgen. Dennis skulle va med i en studie ang plexusskadan men efter att ha gått igenom Dennis journal så fick han inte va med då han gjorde om sin armoperation. Däremot hade Thomas kommit på att han gör en MR på Dennis så det har dom skickat remiss till. Man flyttade även hans besök den 23 maj till 7 aug och man hoppas att MR är gjord innan dess. Ev kommer jag ringa och byta tiden då jag och Dennis kanske är hos Fam Bäck ;) Så nu blir det Röntgen av höft och fot på Astrid Lindgren samt MR av axlen (antar jag) på Sös. Dennis blev dock ledsen att han inte fick va med i studien.

Fick även samtal från Fia som beställt nytt styre till Dennis cykel, så nu kommer han nog kunna ha cykeln hela detta år och så får vi byta till större nästa år. Antigen kommer jag el farfar åka och byta styret för annars kommer cykeln troligen vara borta 1 v och det känns onödigt för några min jobb.