Sista kvällen....
utan mitt hjärta. Imorgon kväll får vi jag krama min älskad son igen!! Sa just till svärmor när jag va där uppe att jag och Kenneth har inte pratat så mycke utan att bli avbruten på jag vet inte hur länge! Måste varit i början och Kenneth va nere hos mig eller när Sandra va hos sin mamma. Så för att vi inte ska tröttna på varandra så skickade jag upp honom till dom när jag kom ner :)

Dagen på jobbet har varit bra. Har testat hela eftermiddagen och det är sååå mycke fel. :( Blir helt matt. Fast man berättat och visat massor av gånger så har det plockats bort saker som vi behöver för att projekledarna inte förstår vad vi gör och vad vi behöver uppgifterna till. Att det idag kom som en chock för dom att vi faktiskt får kreditfakturor är för mig en gåta!!! Ja ja dom har nu 3 veckor på sig att fixa massor för när jag kommer tillbaka ska jag försöka få igenom 800 fakturor på 1 vecka!!! Om jag säger att jag får mellan 900-1500 fakturor/mån så förstår ni kanske hur mycke det är och vad jag har att göra speciellet om inte systemet klarar av det som jag behöver. Ja ja det blir spännande och jag vet att det inte kommer bli så mycket annat gjort.

Nu är snart poolen fyld och klar, så det blir skydd på inatt och så hoppas vi på bra väder nästa vecka så vi kan bada!! För imorgon drar vi ner till Nässjö till mamma och pappa och på lördag drar vi till Jönköping och Fam Dethorey!

Så trevlig helg säger jag!!