Fick ett kort.....
Fick idag ett kort på posten från min underbara vän Mia Bäck! Blev så glad och rörd då hon skrev så fint. Hon betyder såååå mycke för mig och jag saknar henne jättemycke!! Jag hoppas att hon vet det! Tack älskade Mia det värmde!!

Har även varit på utvecklingssamtal med Dennis. Fröken hade igentligen bara bra saker att säga om honom. Han är alltid glad, och en snäll och bra kompis. Han jobbar på bra men ibland är han och Alex lite väl pratiga. Men det verkar som om det är Alex som söker upp Dennis och när fröken säger till så tystnar dom utan diskutioner. Dennis visade sig även vara frökens egna lilla uppslagsbok när det gäller djur. Han va oxå klassens underhållare. Han kör dans nästan varje vecka på klassens timme och har även börjat lära ut moven till dom som vill =) Sedan håller han små föredrag om djuren så som kubmaneten. Hmmm inte har han fått det av mig iaf. Jag stod helst inte i centrum och gör det gärna fortfarande inte.

Ikväll kom även pappa på middag =) jag tycker om att ha pappa här. Jag fick en påskgrupp och Dennis ett påskägg. Eftermiddagen blev det en fika innan jag och Dennis satte oss och titta på 112-på liv och död.

Nä nu ska jag fixa Dennis väska för imorgon och sedan blir det nog sängen med min bok!

Sov gott!