Ett tag sedan
Jag bloggade sist inser jag. Va har hänt då? Inte mycke. Jag och Dennis har mest tagit det lugnt. Jag har packat inför Värmland som vi förhoppningsvis åker till ikväll. Kenneth har ingen talan ;)

I tisdags kväll va vi och lämnade jultidningar till Jenny och Bettan, sedan blev det fika hos Thomas och Dennis fick en julklapp. Vi tog en fika och satt och pratade. Påväg där ifrån åkte vi förbi Miettan med en stor julgrupp. Det va sååå kul att se hennes min när hon öppnade och såg mig. :) Det va inte va hon hade väntat sig. Gud va jag kommer sakna henne. Men som Miettan sa, det är nu vi kommer börja att umgås. Jag ska åka med henne någon tisdag och titta på när hon simmar med dom handikappade barnen och sedan ska vi dricka vin :) Får nog bli lite vin och mat kvällar under våren oxå!! :)

Igår va jag och hämtade mediciner på apoteket, vägra åka till värmland med nästan tomma astmasprayer. Så det är fixat, har även köpt vecko mat till fiskarna. Efter lunch ringde svärmor och skulle till Forum och undrade om jag skulle med. Så jag åkte med och fick fixat Kenneths julklapp från Dennis. Sedan blev det en bok till, till Dennis. Som äntligen har börjat läsa. Så det blev en Lasse Maja bok till Zoomysteriet.

Nu ska jag slå in det jag köpte igår, sedan blir det psykologen och systemet. Sedan hem och fixa lunch till mig och Bus innan jag ska packa det sista, boxen, mat osv.

Kommer säkert skriva lite från värmland. Men jag vill ändå passa på att önska er alla en riktigt riktig god jul och ett gott nytt år!!