TACK!!
Idag fick jag ett samtal på förmiddagen. Det va från blomsterbutiken som sa att dom hade ett blomsterbud till mig. Blev varm i hjärtat. När jag kom hem och öppnade blommorna började jag stor gråta! Det va en såå fin bukett från Fam Bäck!! Det värmde såå!! Jag vet att dom tänker på mig då Mia skickar sms varje dag och kollar hur det är med pappa. Anders ringde förra veckan och kollade hur det va. Tack snälla underbara vänner för att ni finns där för mig/oss. Jag blev jättejätteglad!! Ni är bäst!!
 

Annars är det inget nytt om pappa. Febern va bättre idag men så mycket mer vet vi inte. Man har gjorde en ct igår och vi väntar på att läkaren ska ringa upp Kenneth för att berätta vad dom sett och hur planen är.

Pappa är klar i huvudet men kan ju inte prata och är väldigt dåsig. Mia kusin tänkte åka upp till pappa imorgon och ville ringa och kolla med dom att det va ok. Hon fick nummer av mig och ganska snabbt efter ringde hon tillbaka. Då hade hon sagt att dom skulle hälsa pappa att hon och Niclas kommer upp imorgon. Då hade sköterskan sagt att vänta lite du kan få säga det själv. Dom hade då lagt luren vid pappas öra och när Mia sa till pappa att dom tänkte komma upp nickade han och sköterskorna skriker "Han nickar, Han nickar" :) Älskade pappa!! Du är så med i huvudet och det måste vara fruktansvärt att inte kunna prata och säga vad man tycker, tänker och känner. Vi tänker på dig och älskar dig massor. Vi vet att du kämpar och att du inte kommer ge upp i första taget! Och någon stans tror jag ändå att du faktiskt kommer greja detta!!