Helgen!
I fredags jobbade jag som vanligt, vi hade ganska lugt på telefon och mail så jag passade på att göra klart listor som ska in i systemet under sommaren. Sitta av tiden är inte riktigt min grej.

Strax efter jag kom hem från jobbet kom familjen Dethorey! Det blev kram kalas och barnen försvann och lekte. Vi tog en fika och sedan grillade Kenneth. Barnen fortsatte och lekte och somnade inte fören kl 00.00 och vi vuxna satt kvar på altan och snackade. Sååå mysigt och så skönt det va ute. :)

Lördag morgon låg jag vaken i sängen från kl 7, när jag hörde att Tinna va uppe och fixade kaffe gick jag oxå upp. Vi tassade ut på altan och satt och babblade och hade en riktig mysig morgon. Barnen sov till 8:30 och sist vaknade gubbarna :)

Efter frukost hoppade kidsen ner i poolen och jag och Tinna drog till Forum för att fixa sand till akvariet samt svänga förbi Maxi. Väl hemma drog vi alla ut till Siggestagård ute på värmdö för lite lunch och tanken va att vi skulle spela minigolf. Men det va sjukt mycke folk så det blev att vi åkte hem och slängde oss vid poolen. Det blev solstolen med kaffe och glass för oss vuxna och poolen för barnen och David.

Kl 18 gick jag och Kenneth över till Eva som firade sin 50 års dag nästan 5 mån förtidigt. Vi stannade inte så länge och gick hem och fixade middag. Under tiden storstädade David vårt akvarium :) Tack snälla David för det sååå fint det blev.

Blev ännu en kväll på altan och vi hörde festen från Hedlund bra länge. Jag somnade strax efter 01:30 och då va det bra livat där.

Imorse vaknade jag kl 7, låg kvar till 8 och gick upp och fixade kaffe och tog lite mjölk och flingor. Satt på altan och läste min bok till 09:30 då alla dom andra vaknade. Va en skön morgon ute även om solen inte sken.

Idag har vi mest hängt, barnen har badat och jag och Tinna solat. Gubbarna har varit vid datorn. Efter vi ätit lunch drog Fam Dethorey vidare. Då gick vi upp till djuraffären och köpte lite växter, ett nytt lysrör och lite fiskar. Akvariet är sååå fint. Imorgon ska Kenneth fixa räkor till det påvägen hem från jobbet. Sakta men säkert ska vi bygga upp akvariet igen. Sanden som vi köpte nu är lättare att hålla rent så jag hoppas att det inte blir lika jobbigt att sköta det som det va med den svarta sanden.

Nu ska jag dricka lite kaffe och sedan blir det lite kvällsmat innan sängen ropar på mig. Känner mig lite trött idag och har suttit halva em/kvällen och läst. Men imorgon är det jobbet som gäller och Dennis kommer va själv på morgonen, sedan går han till farmor och farfar :)