Resa
Vi har länge pratat om att vi vill göra en ny lång resa till vintern och tanken har nog varit Thailand igen. Men så fick jag en tidning från Fritidsresor och fastnade för Dominkanska republiken. Så nu på morgonen har jag och Dennis suttit och titta och blev helt sålda. Så när Kenneth kom upp fick han oxå titta.

Dennis har hittat 2 utflykter han vill göra. Den ena är en resa till Paradise Island där man badar och snorklar på en av de bästa korallreven på Dominikans republiken. Man åker snabb båt ut och det gillade Dennis. Sedan fastnade han även för Valsafari. Från slutet av januari till mitten på mars brukar nämligen knölvalarna komma in från Atlanten och leka i Samaná bukten. Så har man tur kan man se dom 20 m långa valarna hoppa, leka och slänga sig i det fria. Dennis blev heeelt lyrisk och fick han åka på detta behövde han inga julklappar för den resa skulle vara den bästa av dom alla :)

Måste kolla med Dennis skola om det är blankt nej att få ledig för honom innan jag bokar, kan ju boka och avvakta att betala in bara för att få det vi vill. Skattepengarna utan Kenneths avdrag gör att mer än 2/3 av resan redan är fixad utan att röra något från sparkontot, och med tanke på vad vi har kunnat lägga undan dom 5 mån jag jobbat så känns det som vi kan spara ihop resten innan vi åker utan problem :)