Nytt träningsprogram
Har precis kommit hem efter ett bra möte på Gymmet. Hade bokat in tid med en PT som skulle hjälpa mig att sätta ihop ett nytt program eftersom jag inte tycker att det andra ger något.

Fick träffa en kille som heter Fredrik och det visade sig att han är löpare och älskar att springa. Han är även bästa polare med Jonas Colting som ska föreläsa på Tjejmilskyssningen som jag, Bettan & Tinna funderar på att åka.

Hur som helst berättade jag för Fredrik att jag helst av allt vill springa men att jag fick löparknä i somras och har inte kommit tillbaka till löpningen ännu utan har klarat av att springa max 20 min sedan är kniven tillbaka. Och får backa och börja om med rehab.

Så han satte ihop ett program till mig som är kanske 10 olika övningar. Inga maskiner utan mycke pilatesboll och mig själv som vikt. Men även typiska löpar övningar som ska göra mig starkare. Fick en övning Enkel ben böj som påminner om en som Sara har gett mig, men som va betydligt tuffare. Efter 4-5 rep krampar nästan benet. Ska visst va effektivt och jag skulle förstå den efter att ha lyssnat på Jonas.

En annan upptäckt han gjorde (som jag redan visste) va att mina magmuskler är lika med eller mindre obefintliga. Ja om jag inte skrattar vill säga. Så en övning ska jag göra varje dag så att jag hittar mina nedre magmuskler. Utan dom lär jag aldrig kunna springa långa sträcker utan att skada mig. Så nu är det bara att sätta fart.

Kör jag detta program 3ggr/v och kanske 2 ggr kondition så lovar han att jag rent knämässigt sätt kommer klara av att springa Gbg varvet. Det är en utmaning som jag lätt vill testa. :)

Så imorgon bitti innan psykologen blir det gymmet. Uppvärmning på crosstrainen och sedan gymmet. Känner jag att jag vill/orkar efteråt fick jag gärna köra mer crosstrainer eller spinga. Ska va hos psykologen kl 11 så jag siktar på att va på gymmet 9 så hinner jag nog med både kondition och styrketräningen. :)

Känner mig så peppad att fixa detta, och det är värt att köra hårt några veckor nu om det betyder att jag kan springa när snön försvinner ;)