Läkarbesök
Igår kväll tog jag 2 citodon för jag orkade inte med min värk längre. Den hjälpte och jag sov som en stock!! Har inget minne av att jag sängde tom av klockan utan att jag vet om det. Helt slut m.a.o

Efter frukosten gick jag upp till vårdcentralen. Känner att jag har fått nog av all värk, stickningar och domningar. Det blev ett besök som inte gav något direkt, men hon ansåg att man måste göra en grundligare utredning. Hon har bokat en ny tid i februari och en remiss till arbetsteraputen som ska få göra handskenor till mig. Fick även lämna lite blod. Hon va inne på att Katarina kanske borde skicka mig till en reumatolog för att göra en helt annan utredning då det bara blir värre och värre!! Det är något jag isf tar emot med öppna armar för vissa dagar orkar jag inte leva som jag vill. Har svårt att springa, svårt att så, svårt att bära, svårt att lyfta osv. 

Eftersom jag inte klarar av att springa då fötterna gör ont, knäna har bollar i knäväcken och vrister som värker. Har jag insett att jag får försöka hålla igång genom att gå som iaf är lite bättre. Så därför har jag beställt ett aktiveringsarmband. Va inne på wtt Fitbit Flex men det blev en Garmin Vivo. Hade samma som Fitbit men hade längre batteritid och verkar mer exakt än Fitbit. Då jag är nöjd med min pulsklocka från Garmin och dessutom kan koppla mitt Puls band till den kändes som ett stort plus. Så förhoppningsvis får jag det början av veckan så att jag kan dra igång snart.
nä nu ska jag slänga mig i soffan och halv sova framför tv en sväng.