Fanny operead
Imorse va det dags för vår Prinsessa Fanny att göra sin armoperation. Vi har tänk på henne och Dennis är väldigt bekymrad och tycker synd om henne!! "Det är inte roligt med skenan mamma" sa han imorse. Nä det förstår jag att det inte är men det är värt det om armen nu bli bättre. Och det höll han med om.

Fannys operation verkar ha gott bra och är pigg. Har inte pratat med Anders och Mia utan bara fått uppgifterna via sms. Men jag hoppas får veta lite mer imorgon.

Annars har dagen gått ganska fort. Har fått undan lite på jobbet och varit i ett möte. Men det mötet pratar vi tyst om för det känns ganska meningslöst och inget jag tror direkt på. Men det kanske blir jättebra vem vet!!

I Slussen idag mötte jag Carola så jag fick sällskap på bussen hem vilket va väldigt trevligt. Hon är sååå rolig. Att höra henne berätta kan få vem som helst att skratta! Väl hemma funderade jag på om jag skulle träna eller lägga mig i soffan. Det blev en lätt träning på orbitrecen men Grey´s på tv:n. Sedan blev det en snabb dusch innan jag fixade Fisksoppa till middag. :)

Nu har jag duschat Dennis och tänkte fixa kaffe. Imorgon blir det jobbet och om inte läkaren ringer och säger att proverna på Dennis inte är så bra ska vi hem till Assi efter jobbet och äta och dricka lite vin :) Ska bli jättetrevligt!!