Myslördag
Idag är första lördagen på länge som vi inte haft någon hundkurs. Dennis har dock varit på karate läger, så medan Kenneth körde dit honom,passade jag på att städa här hemma. Zingo drar in så mycke sand att dammsugaren får jobba flitigt här hemma. Passade även på att svara golven när jag ändå va i farten.

Sedan tog jag  på mig och tog med Zingo  på en promenad. Det blev en sväng runt stora slingan. Mysigt och skönt att komma ut. Väl hemma blev det lunch med Kenneth och ett avsnitt av Hawaii five-O och eb kaffe. När vi sett klart tog vi på oss och gick ut  på ängen med Zingo. Vi lekte och kastade boll. Medan Zingo och Kenneth kampade med bollen testade jag Zingo på inkallning  och döm om min förvåning när han  kom till mig varje gång! Stolt över min kille och det va så kul att vara ute och busa på stora ytor!

Nu är Kenneth  och hämtar Dennis, jag har bäddat rent, förberett middagen, hängt tvätt och nu slagit ner mig i soffan med min bok, ett glas rött och lite ostbollar ☺ En lördag kan vara betydligt sämre 😉