Torsdag

Idag gick jag upp som vanligt men eftersom Kenneth skulle till läkaren behövde jag inte lämna Dennis utan åkte direkt till jobbet. Detta gjorde att jag va där redan kl 7 :) Detta gjorde att jag han göra en del innan dom andra kom vilket känns ganska skönt.

Annars har dagen gått ganska bra, solen har lyst och det har varit riktigt skönt ute. Man blir ju glad bara av det, den friska luften, fåglar som kvittar och solen som skiner från en blå himmel. Jag bara älskar det!!! :)

Hela dagen idag har min höger arm varit konstig, känns som det pirrar i den samtidigt som den känns skakig ungefär som när man inte ätit på flera flera timmar!! Det har varit skakigt att skriva, lyfta glas osv. Ja ja det gör inte ont direkt utan är bara obehagligt.

Efter jobbet drog jag till gymmet, hade bestämt mig för att göra ett konditionstest. Det innebär att man antigen mäter ut 1,5 km på flack teräng, eller ställa in löpbandet på 1% lutning och sedan springa så fort man orkar. Beroende på vilken tid man får vet man hur man ligger till:
Under 6 min > UTMÄRKT
Under 8 min > MYCKET BRA
Under 10 min > BRA
10-12 min > GODKÄNT

När jag började på gymmet så sprang jag på 12 min blankt, idag blev det 8,5 min :) Jag är på god väg med konditionen m.a.o.

Jag gjorde detta test som uppvärmning och seda blev det ett styrkepass. Det va lite segt i höger armen som sagt inte är helt 100. Efter gymmet blev det ytterligare 2,5 km på löpbandet, mer som ner jogging.

Väl hemma packade jag det mesta av mitt och Dennis saker inför resan till Gbg imorgon, sedan slog jag in Fanny & Oliwers presenter och fixade maten. Nu ska jag strax dricka mitt kvällskaffe och ta en bit bar innan det blir soffläge för mig. Först ska jag slänga Dennis i duschen!!