Besök
I måndags kväll kom Alle hit. Dennis blev så glad att ha kusin här och att få gå med honom på golfbanan uppskattades. I onsdags va vi på stan. Jag åt lunch med Lena och grabbarna fick pengar för att gå och äta Buffé. Blev även en sväng i Forum.

Kenneth och Alle har även gått en runda utan Dennis. Dennis va ändå nöjd för Vincent hade kommit hem så de kunde spela. Jag har roat mig med löpning och promenader med Zingo. Kört grannarna och fikat med Ninni.

Zingo har blivit duktig på att springa med mig. Just nu är vi uppe på 3.4 km dvs 2 varv av lilla slingan. Nästa ökning blir 2.5 varv, för att sist denna sommar få springa 3 varv med mig. Eftersom Zingo behöver 48 h vila mellan sina rundor får han följa med mig på varannan runda så va 4:e dag får han springa.

Imorse va jag ute och sprang själv. Blev 3 varv av lilla slingan samt hem. Vår slinga är ju ganska backig men det är ändå rätt skönt att springa den har jag börjar inse. Sedan blev det en tur med Zingo, Susanne och hennes hundar innan jag drog och shoppade.

Nu blir det soffan me en kaffe innan Gigi med familj kommer och käkar taco!