Vilken dag!!
Imorse när vi vaknade va det 0 gradigt och dimmig. Vi blev sena hemma då Kenneth inte va den piggaste. När det väl va dags att gå ut trodde jag att jag skulle frysa ihjäl!! Efter operationen har jag blivit väldigt frysen av mig. Som tur va hade jag vantar i väskan!! Väl på bussen och påväg till Slussen måste jag börja hitta allternativa resavägar till jobbet, då det va strömlöst mellan Kungsträdgården och Västra skogen, vilket det i och för sig gick ersättningsbussar men jag tänkte att det kommer väl va hur mycke folk som helst. Så därför beslöt jag mig för att ta pendeln och för en gångs skull gick den enligt tidtabell.

Väl i Sumpan skulle alla till T-banan så jag bestämde mig för att ta en promenad. Istället för att va på jobbet 07:50 va jag där 08:15 men jag va ändå bland dom första. Vissa kom inte in fören efter 09:30. Så jag gjorde ett bra val.

Men väl på jobbet fungerade inte, börjar tröttna på att systemen inte fungerar. Så Telia får hemskt gärna fixa så vi har telefon och internet, väldigt svårt att jobba som vi gör utan något av det. Så istället satte sig jag, Mickis och Miettan och snackade lite. Då berättade Miettan att hon hade pratat med Philip igår och det ända han egenligen sa va "Och va gör Pia då??" Känns som han hängt upp sig på mitt jobb. Han hade även sagt att jag sagt till honom att passa sig men ansåg väl inte att han hade gjort något för att få höra det. Så när Miettan sa att hon förstod att jag tände när han kallade mig lat och att jag hade PMS men han minns inte att han hade sagt det.

Ja ja det är mest synd om honom eftersom det va många som hörde så är det tragiskt att han inte kan erkänna. Ja ja.

När väl systemen va upp har det varit full rull, vi har jobbat och dagen har gått riktigt fort. När det va dags att åka hem gick T-banan som den skulle. Nu på kvällen har jag strykit kläder för kryssningen och packat. Så nu är det bara det sista som ska ner.

Nu ska jag titta på Idiol och sedan blir det sängen. Så trevlig fredag på er!!