Snö?
När jag vaknade i morse och gick upp för att dra ut och springa vände jag om och gick och lade mig igen. Anledningen stavas SNÖ??!! Vem sjutton har beställt det?? Inte jag iaf!! :(

Hur som helst blev det frukost här på Sjöängsvängen. Efter att ha gjort ordning oss drog vi till Nacka sporthall för Dennis karateträning :) Dennis älskar sin karate och eftersom vi va tidiga passade Dennis och Isabell på att träna på deras parteckniker som dom måste kunna för att klara graderingen i maj. Dennis va betydligt säkrare på dom än va Isabell va. Efterpåsk ska Bessie få visa honom dom 2 sista kihon som han måste kunnan för sin gradering. :) Dennis missar klubbgraderingen då vi är i Turkiet den helgen så vi får väl se om han får göra den innan eller när vi kommer hem. Får ta den diskutionen med Ove någon dag!

Nu har vi precis ätit lunch och jag sitter med en kaffe. Dennis har duschat och sitter och spelar datorspel en stund. Lite senare idag ska vi åka iväg och och äta middag hos Fam Berggren. Ska bli kul att se deras nya hus :)

Jag önskar er alla en rikgit mysig helg! Jag säger därför God Lördag!!