Året som gått
Jaha då va 2014 nästan slut!! Vart sjutton tog det vägen? Känns som jag inte hunnit med något men åndå har massa hänt!!
 
Året började med Nyår hemma hos Gigi & Nigel och efter det har det blivit många middagar med dessa underbara och galna personer ☺ Många härliga promenader med Gigi och ett & annat glas vin🍷 har det väl oxå blivit!! 😉
 
Januari gick fort, mycke på jobbet och nedräkningen inför resan till Dominikanska🌴 gjorde att vi innan vi han blinka stod på Arlanda✈ redo för att åka. Vi fick en underbar resa med upplevelser vi alltid kommer bära med oss. Valsafari🐋, Dennis första dykäventyr 🐟 samt dagen på Paradise Island🐚. Ny vänner och många drinkar.🍹
 
Resten av februari och hela Mars levde vi på vår resa. Jag tränade min löpning🏃 och Dennis hade en hel del karate. I april va jag och Kenneth på teater och såg Spök👻. Vi firade påsk och började leta efter en uppfödare som skulle ha valpar🐶 till sommaren.
 
Maj var det dags att urnsätta pappa💙 vi va i Ullared och shoppade för en valp som vi efteråt fick veta att vi inte fick. Nya mail började skickas runt för att hitta en. 12 maj föddes vår lilla kille och 8 veckors väntan började. Kenneth var i Töreboda på sin Golfhelg⛳ Jag gjorde min största utmaningen nämligen att genomföra Stockholms Brantaste🏃. Ett lopp jag inte hade fixat utan min fantastiska coach Helen!!
 
 I juni va det mycke resa💺 för mig. Jag och Dennis drog till England📮 och Birmingham/Leicester för lite karate träning och tävling. Lite shopping💷 och museum han vi oxå me! Väl hemma va det dags att tvätta och packa om för att flyga✈ till Berlin med jobbet. Härliga dagar me de bösta kollegorna med god mat🍜 och god vin🍷. En sväng till Nässjö blev det oxå för att fira Steffi som tagit studenten. Men en av de bästa resorna va nog den lilla resan vi gjorde till Ärla för att träffa Helena, Uffe & Zoega samt alla valparna🐕 Dennis skulle ju få välja valp först. Nu blev det ju Zingo som valde Dennis!
 
I början av juli förändrades vårt liv. Zingo flyttade hem och från den dagen är inget sig likt. Jag blev tog fäst i denna krabat som tog våra hjätan💞 med storm. Jag blev sjukskriven för armen och fick istället för att jobba gosa med Zingo och njuta av solen🌞 Jag och Gigi va på Fjäderholmarna och kollade på Peter Johansson och passade på att äta och dricka gott!  
 
Augusti började med tårar då jag trodde vi skulle förlora Zingo🐶 Dygnet han låg på Albano va hemsk. Semester med mer sol🌞 Dennis va på golfläger⛳ och besök av mamma och Steffi hans oxå me! Jag tog bort en dum leverfläck och började jobba igen.
 
September började med mitt 4 Tjejmilen👱 lopp🏃. Ett lopp som gick över förväntan. Vi fick även besök av Fam Bäck och Kenneth blev sjukskriven. Skickade honom med tåg ner till Töreboda för en golfhelg⛳ med grabbarna. Zingo och jag började på hundkurs.
 
I oktober va det årsdagen efter pappas bortgång. Jag och Mia Dahlstedt va på kryssning🚢 En kryssning där Mia chockade mig med att vilja dansa 💃. Kenneth & Dennis åkte till Arvika på läger.
 
November slog nog rekord på att vara mörkt och grått. Endast 5 soltimmar 🌞 gör en inte så glad. Men en kväll på China med Gigi och uppleva Peter & Brunos fantastiska show gav energi. Konferens i Trosa med jobbet och middag med Gigi, Thomas och Linnéa hans med. En vuxen helg i Helsingborg med Gigi & Nigel fick vi till. En helg jag sent kommer glömma. Bubbel i bilen🚗 ner, en efterfest med Thomas, Bruno, Kee och de andra som va galen. En dag på stan med de bästa vänner och ännu en galen fest kväll me Rock of 80ths och sedan lärde vi Bruno hur man shotar 😂😂 Även en hund utställning han vi klämma in.
 
Va säger man om December? Vet faktiskt inte riktigt vart den tog vägen. En helg i Gbg hos familjen Bäck och en sväng till Ullared💳. Vi fick träffa deras lilla Gizmo🐶 Zingo visade att han kan vara en stor och duktig kille och han fick en kompis som vill leka trots en rejäl storleks skillnad. En omgång Kennel hosta har vi oxå klarat av. Julbord i Trosa med jobbet och jul🎄🎁 me släkten.
 
Nu är det alltså dags att vända blad och lägga 2014 bakom oss! Ett nytt år är på intåg och lite saker är redan inplanerade. Jag säger Tack 2014 för allt och Välkommen till 2015. 🎉✨
 
Jag vill öven önska er alla ett riktigt gott slut och ett riktigt gott nytt år!!