MVG!!
Idag va det dags för 1 års kontroll på Ersta. När jag satt i väntrummet kom Nurgül och det blev ett kramkalas som hette duga. Gunnel (dietisten på Ersta) kom och bara skrattade. Hon tycker det är lika kul varje gång när rumskompisarna träffas igen efter 1 år. Och det va fantastikst roligt att se henne!! Sååå fin hon va. Hon har tappat 50 kr men har fortfarande många kg för att ränkas som normal men sååå fin hon va!! Hon ska kämpa iaf 10 kg för då kommer hon till BMI 28 som är gränsen för att få plastikkirurgin gratis.

Hur som helst så vägde jag 66,6 med kläder, mat och kaffe imagen (dock inte kläderna i magen), midjan hos henne va 84 cm (mitt mått 83 cm). Alla proverna va super bra, jag åt rätt, trännade rätt och mer än va dom anser att man ska göra så det ända hon hade att säga va Grattis!! :) Hon sa att det syns på hela mig att jag mår så mycke bättre än första gången vi sågs. Även om jag aldrig sett ut att må dåligt. Diabetsen låg som en frisk och min energi vet ni ju att det inte är något större fel på. Om jag känner att jag blir trött och inte orkar springa osv så kan jag gå och be vårdcentralen ta ett HB på mig, men nu va det bra.

Efter mitt korta möte med Gunnel gick jag och Nurgül och åt lunch och satt nästan 2 timmar och bara pratade. Det va sååå kul att träffa henne. Så i höst ska vi få till en träff igen. Tog längre tid än jag tänkt, hade tänkt träna innan jag åkte hem. Men en träning mer el mindre kvittar väl ;)
 
Nu ska jag iväg och klippa mig sedan blir det Student fest hos Robin som har tagit studenten idag :) Grattis Robin säger vi.