Lördag!
Igår kom mamma och pappa upp till oss, eller rättare sagt hem till oss. Pappa jobbade igår i Sthlm så han fick plocka upp mig på vägen hem. Så det blev middag när Dennis kom hem från simmet och till efterätt blev det Choklad semlor. Det va semlor i min smak kan jag lova =)

Imorse åkte jag och Dennis och tränade karate, efter blev det kaffe och sedan en snabb duch för att sedan åka till Forum. Dennis skulle få välja en födelsedags present från mormor och morfar och det blev självklart ett wii spel. Denna gång blev det ett snowbord och skid spel som han försöker sig på just nu. Hade det varit på riktigt hade jag nog inte haft någon son längre.

I Forum hade wii resort en monter så Dennis va med och tävlade och vann en vattenflaska va nöjd. Vi passade även på att fixa hans glasögon och köpte även ett par jeans till honom och 2st t-shirtar, en kollegetröja och morfar köpte en "kepa" tillhonom.

Nu blir det snart middag, tonfisk med någon potatis och ostfylld tortilla och till kaffet eller blir det kanske en Irish så blir det tårta. Det blir nog lite Melodifestivalen. Appropå melodifestivalen ska jag och Anita gå på genrepet fredagen den 12 mars i Globen. Vi har blivit bjudna av Statoil så vi ska dit och mingla och äta lite innan det böjrar. Ska bli väldigt roligt och jag ser verkligen fram emot det =)

P.S idag är det 172 dagar kvar ;-)