Vilken helg!
Efter mycke om och men kom vi äntligen iväg. Bilresan ner till Helsingborg gick ruskigt fort. Vi poppade musik, sjöng, skrattade och jag, Gigi och Nigel drack även bubbel. Väl nere bytte vi om och gick ner och åt middag. Efter maten så gick vi och satte oss och i foajén och med lite vin och en musiktävling. Lite senare kom Thomas och nästan all från Rock of 80ths. Det blev en efterfest som heter duga. Det va längesen jag skrattade så mycke. Brunos minspel är helt jäkla underbart.
 
 
Igår blev det en dag på stan. Vi gick och tittade och tog en lunch. Vi hamnade på ett litet ställe som hade nog de godaste pizzor jag någonsin ätit! Vi han med en tupplur innan det va dags att göra oss i ordning för julbord och Rock of 80ths. Maten va super! När det va dags för showen ställde vi oss vid sidan och sjöng och dansade. Vi väntade på att få en gliring från Thomas eller Bruno som hela fredagen och lördag fm sagt att det är vårt fel om hans röst inte höll 😂 Men gliringen kom från Kee. Vilket vi absolut inte hade förväntat oss.
 
 
 
 
 
 
Efter showen dansade vi lite innan vi gick och satte oss vid ett bord. Strax efter kom Thomas och Bruno och sedan va skratten igång. Blev både 1 och 2 Irish och en och annan shot. Bruno den lilla killen har lite att lära 😂😂 
 
 
Tack för en underbar helg! Är bra trött men ändå full av enegi. En helg jag sent kommer glömma!