Dumma bil!!
I några veckor nu har bilen skramlat och igår när vi åkte ner blev det ännu värre. Det låter som vi har ett helt duvbo i bilen. Det kurrar och låter. Väl framme hos Bäcks så va bilen mycke lägre på den sida. Suck!! Så nu vet vi inte om vi kan köra hem på söndag. :(

Kenneth ska åka till Anders jobb och dom ska titta om dom kan se något. Han ska även försöka få tag i Gurkan för att se va hon tror. Krisar det får jag ringa kollegorna och se om vi kan fixa transport av bilen här ifrån och hem i veckan. Vi andra får försöka ta oss hem med tåg/flyg på söndag/måndag om det inte går att köra. Inte riktigt det vi hade planerat!! Ja ja vi får väl se va som händer. Vi hoppas att det inte är något farligt så vi kan köra hem, och sedan hoppas på att Gurkan kan hjälpa oss. :)

Nu sitter jag iaf i Mia & Anders soffa. Anders jobbar, Mia är och fixar naglarna, Dennis & Fanny spelar Nintendo och Oliwer och Kenneth sover!! Själv funderar jag på att börja göra frukost men samtidigt så är det bra att jag äter sent för att kunna äta ikväll.

Kvällen ja, den ska vi fira med en 3 rätters middag, gott vin och säkert massa massa skratt. Nu vaknade Oliwer så jag ska ta honom innan han blir ledsen när han upptäcker att mamma inte är hemma! 

Så gott slut och gott nytt år önskar jag er!!