Onsdag
Då va halva veckan gjord och jag måste Erkänn att jag njuter av att arbeta halvtid. Går upp 6.15 gör i ordning mig, kokar gröt och gör ordning en knäcker macka. Packar ner en liten yoghurt eller kvarg och äter min frukost. Efter frukost går jag en runda me Zingo på 25-30 min så han får rasta av sig innan jag åker till jobbet.
 
Brukar vara på jobbet runt 8 och då är det bara Khan där, så det är lugnt och skönt.  Är jag har hämtat mitt kaffe som Khan har klart när jag kommer börjar jag med att stämma av gårdagens dagskassor. När det är klart brukar Per komma och jag kan göra den sista avstämningen av kassorna. Sedan rullar dagen på. Fakturor ska läggas in, fakturor ska göras, betalningar ska bokas, försäljning ska bokas osv. Det är roligt och varierande även om det kan verka samma. 
 
Börjar strukturera om lite. Killarna har en förmåga att lägga papper lite kors och tvärs. Ligger högar me allt möjligt. Så nu har jag börjat göra pärmar och flikar för allt. Följesedlar i en pärm som jag kan matcha me faktura,  dvs avtal i en pärm, en me allt som rör arbetsförmedlingen och myndigheter osv. Även mailen har mappats upp. Känns som jag börjar få koll och ska jag tro Lena så gillar killarna att jag tar tag i det och att vi börjar få koll på saker och ting. Det finns massa mer att fixa men lite i taget, men det kommer bli super bra. Och jag trivs.
 
När jag slutar äter jag lunch innan jag går hem. Har aldrig ätit så mycke broccoli till lunch, inte heller fisk. Älskar fisk men fisk i matlåda är inte en hit. Men nylagda fisk är inte fel. Och Per han kan verkligen laga fisk!!
 
Väl hemma blir det en runda i slinga me Zingo innan jag tar en kaffe och mellis. Sedan tar jag tag i disk och tvätt. Hinner me Dennis och laga mat utan att känna mig stressad. Igår em röjde jag lite i köket och ska försöka röja i skåpen oxå. Dags att rensa känns det som. Men nu är det dags att ställa sig vid spisen. Pannkakor va visst beställt 😉