2:a
Igår åkte jag och Zingo 7.15 hemifrån då vi skulle vara hos Lotta kl 8. Det va dags gör utställning. Då det va en inofficiell utställning valde jag att gå själv med honom. Lotta sa åt mig att ta det lugnt och stanna honom om han tappade focus och göra en snurr om han tappade svansen.
 
Det gick jättebra. Han följde mig men gav ifrån sig några skall när han såå gärna ville ha sin korv. Han blev även Super glad när dommare ville hälsa och kolla över honom. Han fick HP och gick vidare från sin Unghundsklass och fick tävla mot alla hanar. Även där skötte han sig och han kom på 2:a plats av de 5 som va i finalen. Är såå stolt över min kille!!
 
Lotta och Ewy är säkra på att han kommer bli en fantastisk kille när han lugnat sig då han fortfarande en trotsig tonåring. Han hade lätt kunnat bli en aggressiv hund efter det han gick igenom på första hund dagiset och han har ju visat att han gärna försöker skrämma me att visa tänderna. Men han har tvärtom inte blivit aggressiv och det beror nog mycket på att jag jobbar så mycke med honom. Lotta tyckte det va stor skillnad på hur han tittar och följer mig sedan förra utställning. Han ser ut att avguda mig och vet aldrig va vi ska göra. Ska vi spåra, springa lös och busa i skogen, eller bara tok bus och kampa. 
 
Blir glad när Lotta säger detta. Hon är så kunnig när det gäller Lappis ar och jag litar fullt på henne. Hon är en av de rakaste personer jag känner så hon säger inget för att bara vara snäll. Känns bra att hon tycker att jag gör ett bra jobb me Zingo då hon sagt tidigare att hade hon sålt Zingo hade jag aldrig fått köpa honom då han redan som valp visade att han var en bestämd hund som skulle kräva mycke jobb och ingen som hon skulle ge en första fångst Lappis ägare till. Men jag har kommit en bra bit och hon är som sagt var helt säker på att jag och Zingo kommer bli ett super team ☺