Vår?
Vilket underbart väder det är ute!! Vi va ju ute och gick och efter lunch drog jag och Kenneth iväg en snabb sväng till Forum. Skulle hämta ett kvitto åt Kenneth på apoteket så han får tillbaka pengar från jobbet på medicinerna. Sedan skulle jag inte på Kjell & Compani och köpa saker till mobilen. Blandanat en adapter så jag kan prata i mobilen samtidigt som jag har mina bra hörsnäckor, samt en väska att ha på armen när man tränar.
Mitt vätskebälte har en liten ficka men mobilen är lite förstor så det går inte helt bra att ha den där. Hittade en förpackning för 199:- och fick då 2 väskor :)

Väl hemma igen hade jag ingen lust att gå in. Solen sken från en blå himmel och det va 12 grader ute. Tittade på baksidan men tyvärr är berget ivägen så solen hittar inte ner. :( Så va gör man då?? Jo man ringer till Granntanten och ber henne fixa kaffe ;) Det blev dryga timmen i solen innan den försvann bakom träden även hos dom. Nästa gång får vi nog sätta oss där lite tidigare ;) Det känns verkligen som våren är på god väg och ingen blir gladare än jag om så är fallet. Men med tanke på att det är 1 mars i morgon vågar man väl inte lita på att vintern har gjort sitt. Men hoppas kan man alltid.