Jobbat
Då va semestern slut! Shit va en vecka hemma går fort. Men på jobbet va det sig likt. Det är jag och Anita som sköter Alphabet dvs Eliten. Den 7 kommer shefen tillbaka och den 11 är även Marcus på plats. Men innan dess ska jag och Anita fixa allt för årsbokslutet. Men det kommer vi att greja!

Imorgon kommer fam Bäck och hälsar på. Vi ska fira nyår ihop igen för 4 året i rad. Tänk va tiden går, det känns som det va igår som vi va på Astrid och Plexusteamets föräldrar dag men ändå känns det som vi känt dom hela livet. Ibland bara klickar det. Och det gör det verkligen med denna galna familj. Det blir en hel del skratt när vi ses och barnen har oxå väldigt roligt.

Jag hoppas jag och Mia ska hinna åka och shoppa lite samt ta en bio med barnen. Alvin och Gänget 2 är det som lockar Dennis och Fanny och jag kan villig erkänna att jag gärna ser den filmen oxå. Första filmen är ju underbar.

Nä nu ska jag dricka lite tea då jag börjar få ont i halsen och sedan blir det sängen och min bok "En röd liten fågel i juletid" en ganska charmig bok.

Jo förresten, Dennis kom till mig nu ikväll och säger -Mamma jag tror jag har någon sjukdom, inget farlig! Men ibland blir jag sååå arg att jag vill attackera men när jag står såhär (han har armarna över huvudet) så kommer jag på att man inte får slå och då gör jag inte det!
Lilla killen, mycke som händer i den lilla kroppen och klart att även han kan bli trött och frusterad. Men men nu har ha lov och är hemma med Kenneth och får sova halva dagarna.

Nä godnatt mina vänner!