Ännu en vecka
Då har ännu en vecka gott. Helgen gick rysligt tempo. Lördagen va jag och Zingo på massage och stretcha kurs. 3.5 med en hund som bara ville ligga i sin bur och sova 😂😂 Så massagträningen fick bli på Marres hund. Men väl hemma gillade Zingo sin massage ☺

På söndagen var jag och Zingo iväg igen. Denna gång var vi me Lotta, Leikur och Vilda. Zingo skötte sig bra i ringen trots att detta matte som ställde honom 😉 Han vann sin klass (hanar Unghund) och gick vidare och ställdes mot alla hanar. Där fick han en 2:placering. Det va 5 hanar i finalen så jag är mer än nöjd. Han fick även ett HP.

Måndags var jag och Susanne ute me hundarna. De fick springa lösa i skogen och leka. Sedan gjorde vi en spår ruta me massa godis och skickade alla 3 hundarna samtidigt. Zingo trodde att man skulle gå till matte och visa att man hade hittar 😂 Jag och Susanne och jag tog en kaffe undwrtiden.

Tisdags kom mamma, det blev en promenad och efter middagen drog vi till Maxi. Igår vi lunch kom mamma till jobbet och åt lunch me mig. Sedan gick vi en sväng på stan. Jag shoppade lite kläder (behov av jeans), blev även en kaffe på stan! Jättemysigt! På kvällen var jag och Zingo på massage kursen igen. Denna gång ville Zingo vara med och bli masserad iaf första halvan.

Nu sitter jag och Kenneth i bilen påväg till Gbg och sedan drar vi vidare till Kiel me Mia och Anders ☺