Partille
Igår efter jobbet åkte vi ner till Fam Bäck där vi nu är och där jag och Dennis ska vara tills nästa lördag då vi tar tåget hem :) Kenneth kör hem imorgon igen :( men men.

Dagen började med frukost och sedan tog jag och Mia en promenad och va verkligen som Bambi på hal is. Det va super halt. Men 50 min blev det iaf och det va inte helt fel med luft. Väl hemma blev det kaffe och sedan fick gubbarna åka och handla. Oliwer va hängig så det blev bara lite packat för sedan fick vi sitta med honom i soffan och titta på Piff & Puff.

Just nu är Anders & Mia med Oliwer på sjukan, han har feber och ont i örat. Hoppas dom snart får komma in så dom kommer hem och myser med oss. Kenneth håller på med middagen, själv har jag dukat och gjort sallad. Det blir fläskytterfile med potatisgratäng och kantarellsås. Till detta tar jag nog ett glas vin.

Ikväll blir det melodifestivalen och grönsaksdipp :) Barnen ska få varsin liten chipspås. Hoppas bara att dom övriga hinner hem innan dess.

Nu ska jag gå och titta till min man. Imorgon blir det städning och packning för mig, Mia, Monica och Lisa. Anders tar med Dennis och Fanny och åker till Bushuset och leker. Tyvärr får väl Oliwer va hemma och inte åka med och leka :( Vi får hoppas han blir piggare så vi kan åka och bada och ha kul senare i veckan. Imorgon kväll blir det även Thaimat med Mias mamma och Lennart. Vem vet kanske Lisa och Crille oxå gör oss sällskap!

Trevlig helg!